El grau de Nutrició Humana i Dietètica dona una base científica sòlida per fer de l'alimentació una eina per prevenir i combatre malalties, tant a escala individual com poblacional.
- Els graduats en Nutrició Humana i Dietètica apliquen els principis de la nutrició humana a l'alimentació dels individus i grups, planifiquen menús i dietes especials, i supervisen la presentació i els serveis dels plats. A més, instrueixen en els principis de la nutrició i en la seva aplicació en la selecció d'aliments.
- Així, aquests professionals fan tasques de rehabilitació en matèria d'alimentació, nutrició i salut, elaborant correctament dietes alimentàries per a la població general o malalta d'acord amb les principis de la nutrició humana, i alhora aconsellen, assessoren, informen i eduquen les persones afectades en matèria d'alimentació i nutrició humana.
Informació del curs 2024-25:
- Calendari acadèmic
- Agendes acadèmiques (Primer, Segon, Tercer, Quart)
- Exàmens (1r Curs, 2n Curs, 3r Curs, 4t Curs i Assignatures Optatives)
- Convocatòria addicional: gener, maig i juny
- Resolució de trasllats / convalidacions d'estudis estrangers
Pràctiques:
- GRUPS DE PRÀCTIQUES AL MOODLE - AULA GENERAL, recordeu que NO es poden fer canvis de grup, llevat d'excepcions justificades que afectin l'àmbit laboral o altres.
- Pràctiques externes
- Certificat de no agressió a menors per a Pràctiques Comunitàries (OBLIGATORI estudiants de quart, per entregar al Moodle)
- Activitats d'Alimentació Saludable - Informació pels centres educatius - Pràcticum Comunitari
Estudiar Nutrició Humana i Dietètica:
- Jornades "Conèixer la FMCS" (estudiants de primer)
- Criteris de trasllat a la FMCS
- Normes de permanència
- Jornades de sortides professionals (estudiants de tercer i quart)
- Pla d'acció tutorial - Consulta aquí el teu tutor (MOODLE - AULA GENERAL)
- Portafolis de la facultat
TREBALL DE FI DE GRAU I PORTAFOLIS |
Bústia de consultes, queixes, reclamacions,
suggeriments i felicitacions